Ontmoet de auteur

Patrick Kooij

Auteur van De Complete Marketingmethode NIMA A-B-C

Over Patrick Kooij

Als ervaren marketingprofessional met 15 jaar ervaring heeft Patrick Kooij zijn loopbaan zien evolueren van techneut naar bedrijfskundige en uiteindelijk (digitaal) marketingstrateeg, docent en trainer. Met passie deelt hij zijn kennis en ervaring op het gebied van strategische marketing en businessmodel innovatie met studenten, werkende professionals en ondernemers.

Door zijn expertise in zowel bedrijfskunde als marketing is hij in staat om naadloos te schakelen tussen verschillende vraagstukken op het gebied van strategieontwikkeling en strategische marketing. Zijn doel is anderen te inspireren en informeren over strategisch denken en effectieve marketingstrategieën.

Naast zijn rol als (digitaal) marketingstrateeg is hij ook parttime docent en trainer bij diverse opleidingsinstituten, zoals de Hogeschool Utrecht, SRM, NIMA, Beeckestijn Business School en Essenzo Business School. Daarnaast is hij auteur van het Handboek Managementmodellen voor continue verbetering in organisaties en deelt hij regelmatig zijn kennis via blogs en columns over strategie, marketing en innovatieonderwerpen. Door zijn kennis en ervaring heeft hij meegeholpen bij het bedenken van het concept voor DE Complete Marketing Methode NIMA A, -B en –C.

 

 

Contactgegevens

  • Volg Patrick op