Natasja Loomans
Ontmoet de auteur

Natasja Loomans

Natasja Loomans is een ervaren communicatietrainer en auteur. Daarnaast is Loomans een ervaren ontwikkelaar van trainingsmateriaal. Zij ontwikkelde trainingen en opleidingen voor diverse opleidingsinstituten, zoals NCOI en Reed Business Opleidingen. 

Over Natasja Loomans

Natasja Loomans is een ervaren communicatietrainer en auteur. De rode draad in haar werk is persoonlijke communicatie en beïnvloeden. Eerder boeken van haar hand zijn:

  • Iets voor de rondvraag?
  • Stukken beter schrijven (met co-auteur J. de Geus)
  • Inzicht in Teams (met co-auteur V. van Reusel)

Daarnaast is Loomans een ervaren ontwikkelaar van trainingsmateriaal. Zij ontwikkelde trainingen en opleidingen voor diverse opleidingsinstituten, zoals NCOI en Reed Business Opleidingen.  Eerdere publicaties van haar op dit gebied zijn:

  • Het Teamspel (met co-auteur V. van Reusel)
  • Het Onderhandelspel

Uitgangspunt in haar werk is dat ieders situatie uniek is. Ze stimuleert mensen om anderen én zichzelf goed te observeren, om zo te ontdekken wat de beste aanpak is voor een specifieke situatie. Loomans geeft tools om met meer plezier samen te werken en om bruggen naar anderen te bouwen. Dat maakt verschil, want met een goede samenwerking bereik je meer.

Contactgegevens