Persoonlijke effectiviteit Jouw route naar succes!

Kiki werkt dagelijks met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Ze willen graag assertiever worden, resultaatgerichter, meer lef hebben, beter met tegenslag en veranderingen om kunnen gaan, de balans […]

Auteur(s): Kiki Eikhout
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2e
ISBN: 9789491743757
Prijs: € 43,50
Aantal pagina’s: 232 pagina's

Samenvatting

Kiki werkt dagelijks met mensen die hun persoonlijke effectiviteit willen vergroten. Ze willen graag assertiever worden, resultaatgerichter, meer lef hebben, beter met tegenslag en veranderingen om kunnen gaan, de balans vinden tussen privé en werk, met passie werken, happy zijn in hun organisatie en leven. Ze willen toegerust zijn voor de toekomst en aan het roer staan van hun eigen loopbaan en hun eigen leven. Kortom: ze zoeken naar persoonlijk succes in hun leven.

In dit boek geeft zij niet alleen handreikingen, maar houdt ze ook spiegels voor. Ze kan lezers begeleiden op hun reis naar persoonlijke groei, maar het is hun eigen taak en keuze om daadwerkelijk te veranderen. Zij zijn de enigen die dat kunnen bewerkstelligen. En dat geldt ook voor jou!

Je vindt in dit boek praktische, eenvoudige modellen, die je aan de hand van refl ectieve vragen inzicht geven in je eigen gedrag. Daarnaast vind je een keur aan praktijkverhalen van medewerkers in organisaties. Een feest van herkenning!

Succes bij je persoonlijke reis door dit boek!

Inhoudsopgave

Voorwoord
Inleiding

Trede 1 – Kijk in de spiegel
1. Wie ben je?
2. Waarom doe je het?

Trede 2 – Jouw route naar persoonlijke effectiviteit
3. Waar wil je naar toe?
4. Wat houdt je tegen?

Trede 3 – Succesvol zijn
5. Hoe overleef je in jouw omgeving?
6. Jij succesvol aan het roer van je eigen leven.

Over de auteur(s)

Kiki Eikhout

Kiki Eikhout

Kiki Eikhout is zelfstandig trainer en coach. Zij begeleidt vele managers en medewerkers van organisaties op hun weg naar persoonlijk succes. Reflectief, confronterend en met humor houdt zij cursisten spiegels voor die leiden tot zelfinzicht en persoonlijk resultaat.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.