Het schadeverzekeringsrecht in vogelvlucht

Een toegankelijke handleiding voor verzekeringsprofessionals. U doet niet alleen kennis op van de relevante wetteksten, maar krijgt deze ook uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. De uitgave […]

Auteur(s): J.H.J. Teunissen, J.D. van de Meent
Bindmethode: Gebonden
Taal: Nederlands
Druk: 2e
ISBN: 9789491743290
Prijs: € 26,50
Aantal pagina’s: 118 pagina's

Samenvatting

Een toegankelijke handleiding voor verzekeringsprofessionals. U doet niet alleen kennis op van de relevante wetteksten, maar krijgt deze ook uitgelegd aan de hand van voorbeelden uit de praktijk. De uitgave biedt een handig en beknopt overzicht van de stand van zaken in het schadeverzekeringsrecht. Alle belangrijke onderwerpen komen aan de orde en voor wie meer van een onderwerp wil weten, wordt regelmatig verwezen naar andere literatuur. Zo vormt het boekje tegelijkertijd een wegwijzer naar meer verdieping.

Over de auteur(s)

J.H.J. Teunissen

J.H.J. Teunissen

Meer over deze auteur
J.D. van de Meent

J.D. van de Meent

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.