Gemeentefinanciën 2024-2025 Wettenbundel

Deze wettenbundel bevat een compleet en actueel overzicht van de regelgeving op het brede terrein van de gemeentefinanciën. Deze vakuitgave is een handzaam hulpmiddel voor financiële (beleids)medewerkers die in de […]

Auteur(s): Concept Uitgeefgroep
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1e druk
ISBN: 9789055163588
Prijs: € 41,00
Aantal pagina’s: 320 pagina's

Samenvatting

Deze wettenbundel bevat een compleet en actueel overzicht van de regelgeving op het brede terrein van de gemeentefinanciën.
Deze vakuitgave is een handzaam hulpmiddel voor financiële (beleids)medewerkers die in de praktijk werkzaam zijn, maar ook voor degenen die een opleiding volgen op het gebied van
Gemeentefinanciën.

Over de auteur(s)

Concept Uitgeefgroep

Concept Uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die een leven lang blijven ontwikkelen. Ben je docent en wil je jouw studenten optimaal begeleiden in hun beroepsontwikkeling? Onze boeken sluiten aan op jouw behoefte.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.