Commerciële vaardigheden Praktische tools voor effectieve verkoop op de werkvloer

Verkopen is een vak en een goede verkoper is daarom een echte vakman. Gelukkig is verkopen iets wat je kunt leren. Commerciële vaardigheden helpt daarbij. Het is een praktisch boek […]

Auteur(s): Johan van Kooten
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1e
ISBN: 9789491743085
Prijs: € 42,95
Aantal pagina’s: 276 pagina's
Commerciële vaardigheden

Samenvatting

Verkopen is een vak en een goede verkoper is daarom een echte vakman. Gelukkig is verkopen iets wat je kunt leren. Commerciële vaardigheden helpt daarbij. Het is een praktisch boek dat bedoeld is voor iedereen die zijn verkoopvaardigheden wil verbeteren. Ieder thema wordt toegelicht aan de hand van een praktijksituatie en door het hele boek heen staan tips en adviezen die direct toepasbaar zijn. Hierdoor is het boek prettig leesbaar en zal de lezer zich de stof snel eigen maken. Bovendien zal hij merken dat zijn verkoopvaardigheden zijn verbeterd. Direct resultaat dus! Het boek leert de basisprincipes van verkoop en marketing en reikt diverse onderhandelingstechnieken aan. Ook leert de student op een effectieve en snelle manier een salespresentatie te houden en een overtuigende offerte te schrijven.

Inhoudsopgave

1. Verkopers en verkoop
2. De verkooporganisatie
3. Marketing
4. De klant
5. Verkoopgesprekken
6. De telefoon
7. Offertes
8. Onderhandelen
9. Presenteren
10. Klachten

Antwoorden
Literatuur
Trefwoorden

Over de auteur(s)

Johan van Kooten

Johan van Kooten

Johan van Kooten (1952-2016) was directeur/eigenaar van Doeltreffend Advies en Training. Daarnaast was hij als (NIMA-C) scriptiebegeleider werkzaam voor onder andere NCOI en SRM.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.