Zorgplicht loont! Praktijkgids over zorgplicht en beloning

De financiële branche worstelt enorm met de invulling van wet- en regelgeving rond zorgplicht en beloning. Veel financieel dienstverleners experimenteren met urendeclaraties, serviceabonnementen, vaste tarieven en allerlei hybride vormen. In […]

Auteur(s): S. Janssen, I. van Velzen
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1e
ISBN: 9789055162840
Prijs: € 39,95
Aantal pagina’s: 256 pagina's

Samenvatting

De financiële branche worstelt enorm met de invulling van wet- en regelgeving rond zorgplicht en beloning. Veel financieel dienstverleners experimenteren met urendeclaraties, serviceabonnementen, vaste tarieven en allerlei hybride vormen. In de praktijk doemen bij ieder beloningsmodel vragen op als: Hoe bepaal ik een eerlijke prijs voor de diensten die de intermediair verleent? Welke mogelijkheden zijn er om nazorg op een effi ciënte manier te organiseren? Hoe ga ik om met een klant die niet (voldoende) meewerkt? Wie is er verantwoordelijk voor de zorgplicht als er meer financieel dienstverleners bij zijn betrokken? Zorgplicht loont! biedt de helpende hand bij dergelijke praktijkvragen. Aan de hand van best practices, wet- en regelgeving en uitspraken van geschillencommissies en rechters over zorgplicht en beloning komen de belangrijkste zorgplicht- en beloningsaspecten aan bod.

Over de auteur(s)

I. van Velzen

I. van Velzen

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.