Thuis in de verzekeringsbranche

Binnen het verzekeringsbedrijf werken niet alleen mensen die zich verdiepen in echt verzekeringstechnisch werk, maar ook velen die daar zijdelings mee te maken krijgen: van marketingprofessional tot ICT’er en van […]

Auteur(s): Concept Uitgeefgroep
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 7e
ISBN: 9789491743283
Prijs: € 26,50
Aantal pagina’s: 76 pagina's

Samenvatting

Binnen het verzekeringsbedrijf werken niet alleen mensen die zich verdiepen in echt verzekeringstechnisch werk, maar ook velen die daar zijdelings mee te maken krijgen: van marketingprofessional tot ICT’er en van secretaresse tot communicatieadviseur. Wilt u graag meer weten over wat er binnen uw branche gebeurt, zonder u te hoeven te verdiepen in allerlei verzekeringstechnische bijzonderheden? Dan is dit boek bestemd voor u. Het boek laat zien waarom het verzekeringsbedrijf zo’n belangrijke rol speelt in onze samenleving en economie. Tegelijkertijd krijgt u een duidelijk beeld van hoe het met uw eigen verzekeringssituatie gesteld is.

Over de auteur(s)

Concept Uitgeefgroep

Concept Uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die een leven lang blijven ontwikkelen. Ben je docent en wil je jouw studenten optimaal begeleiden in hun beroepsontwikkeling? Onze boeken sluiten aan op jouw behoefte.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.