Handboek Financiële Markten Deelmarkten, producten, spelers en risico's

Risico’s ombuigen naar tactische kansen? Dit boek biedt u een goed beeld van het instrumentarium dat financiële instellingen daarbij ter beschikking staat. Zo krijgt u nóg meer inzicht in alle […]

Auteur(s): Jac Besuijen, Pieter van Hoeken
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 2e
ISBN: 9789055162826
Prijs: € 68,95
Aantal pagina’s: 400 pagina's

Samenvatting

Risico’s ombuigen naar tactische kansen? Dit boek biedt u een goed beeld van het instrumentarium dat financiële instellingen daarbij ter beschikking staat. Zo krijgt u nóg meer inzicht in alle aspecten van de financiële markten. Van ‘funded’ instrumenten als aandelen, obligaties, deposito’s en securisaties, tot ‘unfunded’ instrumenten als opties, futures, forwards en rente-, valuta-, en kredietswaps. Uiteraard bespreekt het handboek ook de rol van de internationale toezichthouders. Dankzij een uitgebreid register is het boek uitstekend bruikbaar in de praktijk en kan het dienst doen als handig naslagwerk bij tal van opleidingen.

Over de auteur(s)

Jac Besuijen

Jac Besuijen

Jac Besuijen werkt al jarenlang in het vakgebied financiële markten en risk management.

Meer over deze auteur
Pieter van Hoeken

Pieter van Hoeken

Pieter van Hoeken werkt al jarenlang in het vakgebied financiële markten en risk management.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.