Algemene Wet Bestuursrecht 2023-2024 Wettekstenbundel

Bestuurders en medewerkers van gemeenten hebben te maken met hele specifieke wetgeving. In Algemene wet bestuursrecht vind je deze wetten terug. Deze vakuitgave komt zeer van pas in je studie, maar is ook […]

Auteur(s): Concept Uitgeefgroep
Bindmethode: Paperback
Taal: Nederlands
Druk: 1e
ISBN: 9789055163489
Prijs: € 32,50
Aantal pagina’s: 192 pagina's

Samenvatting

Bestuurders en medewerkers van gemeenten hebben te maken met hele specifieke wetgeving. In Algemene wet bestuursrecht vind je deze wetten terug. Deze vakuitgave komt zeer van pas in je studie, maar is ook een onmisbaar naslagwerk als je al in dit vakgebied werkt.

Over de auteur(s)

Concept Uitgeefgroep

Concept Uitgeefgroep

Concept uitgeefgroep ontwikkelt studieboeken voor professionals die een leven lang blijven ontwikkelen. Ben je docent en wil je jouw studenten optimaal begeleiden in hun beroepsontwikkeling? Onze boeken sluiten aan op jouw behoefte.

Meer over deze auteur

Bestel een beoordelingsexemplaar van dit boek

Als docent, onderwijsontwikkelaar of studiecoördinator zoek je natuurlijk het boek dat goed past bij de opleiding waar je verantwoordelijk voor bent. Om te beoordelen of onze boeken ook voor jou de juiste keuze zijn is het mogelijk om een gratis beoordelingsexemplaar aan te vragen. Wij zijn erg benieuwd naar jouw bevindingen van het boek, daarom nemen we na een maand nog even contact met je op.

Hidden
Naam(Vereist)
Adres(Vereist)
*Het privacy statement van Concept Uitgeefgroep is van toepassing op dit formulier.